Komische animatiefilm over Tim die met zijn vriendinnetje naar de start van de Tour de France in Utrecht gaat kijken, maar aan de verkeerde kant van het hek langs het parcours belandt. Hoe komt hij nu bij zijn meisje?
Tim heeft met zijn meisje afgesproken om naar de start van de Tour de France in Utrecht te gaan kijken. Onfortuinlijk genoeg belandt hij aan de verkeerde kant van de hekken langs het parcours. Hij moet een manier verzinnen om weer bij zijn vriendinnetje te komen. Deze komische animatiefilm is gemaakt in opdracht van de gemeente Utrecht om de start van de Tour de France in die stad te promoten.

Titel: Bon voyage
Jaar: 2014
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still