Ga naar inhoud
Lachen om (of in) de lockdown, kan dat? Wel als het aan tante Judeska ligt, die met haar nichtje en het gezin van de Minister van Binnenlandse Zaken tegen wil en dank op een landgoed belandt.
In het derde deel van de filmhitserie Bon Bini worden tante Judeska en haar nichtje Gabriëlla tijdens een lockdown opgesloten op het landgoed van de Minister van Binnenlandse Zaken met zijn gezin. De tegenstellingen tussen de twee families leiden tot een hilarische strijd. Kan iedereen inzien dat we in Nederland en het landhuis alleen kunnen samenleven als we ook met elkaar lachen, huilen en liefhebben?

Titel: Bon Bini: Judeska in da House
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 21 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

Gouden Kalf winnaar

Gouden Kalf van het Publiek (2021)
Maarten Swart

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2021)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 4
Still 2