Ga naar inhoud
BBH3-Still-1-Jandino-Asporaat-768x512.png

Bon Bini Holland 3

Regie: Pieter van Rijn
Derde film in de gelijknamige komediereeks rond de doldwaze avonturen van FC Kip-werknemers. Robertico doet zich voor als eigenaar van het Rotterdamse fastfoodrestaurant en werkt zichzelf zo uiteraard in de nesten.

Robertico doet zich voor als eigenaar van FC Kip om indruk te maken op Zoë. Zij is advocate van Wicked Chicken, een Amerikaanse fastfoodgigant die FC Kip wil overnemen. Wat kan dáár nu misgaan? Alles – natuurlijk. Zeker als de onbeskofte Judeska, Ping Ping en Rajesh met Robertico meereizen naar New York, waar de overname plaats zal vinden. Hoe vertelt Robertico Zoë dat hij in werkelijkheid kipgerechten rondbrengt? Sowieso zetten alle FC Kip-pers in deze doldwaze komedie de Amerikaanse stad op stelten.

Bon-Bini-Holland-3_ps_1_jpg_sd-high_Copyright-2021-WW-Entertainment.jpg
Titel: Bon Bini Holland 3
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 24 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2022

Gouden Kalf winnaar

Gouden Kalf van het Publiek (2022)
Maarten Swart

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Platina Film (400.000 bezoekers speelfilm) (2022)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.