Ga naar inhoud
Videoclip waarin een filmcrew wordt gestoord als er zich opeens in het echt een special effect aandoet. Een buitenaards monster zaait dood en verderf, maar een mysterieuze motorrijder weet raad.
De Amsterdamse dancehall-artiest Kalibwoy speelt de hoofdrol in deze clip, hoewel de echte scènedief de mysterieuze motorrijder-in-zwart is. Hij schiet een crew te hulp die uitgerekend tijdens het draaien van een film wordt overvallen door buitenaardse narigheid. De ledematen vliegen in het rond en lang niet iedereen haalt de aftiteling, maar wie dacht dat ze al deze humoristische gore al eens eerder zagen, wordt verrast door een even geestige als onverwachte ontknoping.

Titel: Boaz van de Beatz – Warrior Ft. Kalibwoy
Jaar: 2014
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Panorama, Videoclips als voorfilm
Editie: NFF 2015

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still