De elfjarige Lieke en Milad zijn al jaren hecht bevriend. Als Milad en zijn Iraanse familie na jarenlang procederen het land uit gezet dreigen te worden, doet Lieke er alles aan om hen te helpen.

De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Wanneer Milad en zijn Iraanse ouders na jarenlang procederen het land uitgezet dreigen te worden, is ook Lieke ten einde raad. Terwijl op het schoolplein geprotesteerd wordt, reist de stoere Lieke naar Den Haag om de zaak hogerop onder de aandacht te brengen. Jeugdfilm toont hoe ook kinderen geraakt worden door het huidige uitzettingsbeleid.

Titel: Blijf!
Jaar: 2011
Duur : 1 uur, 26 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Kidsbios
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still