Ga naar inhoud
Stills

Bezorgd

Regie: Ruud Satijn
Tijdens zijn avonddienst krijgt maaltijdbezorger Izem het vermoeden dat er achter de deuren van een rijke klant huiselijk geweld plaatsvindt. Gelooft de politie de waarschuwing van deze jongen?

In dit korte drama worden mensen met verschillende sociale achtergronden uitgedaagd vooroordelen over elkaar af te schudden. Maaltijdbezorger Izem krijgt tijdens zijn avonddienst in een villabuurt een vrouw voor zich, die hem angstig iets duidelijk probeert te maken. De jonge bezorger vermoedt dat haar intimiderende man iets te maken heeft met die blauwe plek op haar slaap. Hij besluit als goede burger in te grijpen.

Titel: Bezorgd
Jaar: 2022
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills