Ga naar inhoud
BS_YH_FINAL_STILLS_007.jpg

Benny Sings - Young Hearts

Regie: Floor Bijkersma, Bear Damen
Muzikant Benny Sings zit in de problemen. Tijdens een date wordt hij door een mysterieus persoon gedrogeerd en verliest hij de controle over zijn eigen lichaam. Dat leidt tot chaos!
Wat voor muzikant Benny Sings een gezellige date moest worden, verandert in een nachtmerrie wanneer hij door een gifpijltje geraakt wordt. Het blijkt van een mysterieus meisje, dat dankzij het serum controle krijgt over Benny’s bewegingen. Al gauw laat ze de zanger in deze retro aanvoelende videoclip houterig door Amsterdam strompelen om zijn bankrekening leeg te halen en chaos te schoppen. Zou het meisje een appeltje met hem te schillen hebben? Of is haar drijfveer gewoon dat wat we allemaal al weten, namelijk: Benny Stinks!
Titel: Benny Sings - Young Hearts
Jaar: 2023
Duur : 3 minuten
Categorie: Videoclip
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.