Ga naar inhoud
PUBLIC_STILL_BAE_DOVEN_005.jpg

Bae Doven

Regie: Bear Damen

Rapper sor speelt zelf de hoofdrol in dit hoopvolle, op zijn leven geïnspireerde verhaal waarin een jonge pianovirtuoos zijn gehoor verliest en daarmee een deel van zijn identiteit. Lukt het hem toch nog om de show van zijn leven te spelen?

De drieëntwintigjarige Bae is een ambitieuze pianovirtuoos, die worstelt met het feit dat hij zijn gehoor en daarmee een deel van zijn identiteit kwijtraakt. Het zorgt voor een verlammende onzekerheid en het verlies van gevoel voor zijn eigen muziek. Daarom denkt Bae eraan een voor hem belangrijk optreden af te blazen. Wanneer hij een zorgeloze muzikante ontmoet die vrij van restricties en vol gevoel musiceert, bedenkt hij zich. Hoopvolle historische korte film, geïnspireerd op het levensverhaal van rapper en producer sor.

Credits

Creative producer
Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Set geluid
Titel: Bae Doven
Jaar: 2022
Duur : 35 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

PUBLIC_STILL_BAE_DOVEN_011.jpg
PUBLIC_STILL_BAE_DOVEN_002.jpg
PUBLIC_STILL_BAE_DOVEN_008.jpg
PUBLIC_STILL_BAE_DOVEN_003.jpg
PUBLIC_STILL_BAE_DOVEN_010.jpg