De eenzame en mollige Chantal (12) zet alles op alles om aan geld te komen voor een duikbril voor een zwemwedstrijd, maar de moeizame relatie met haar familie maakt dat lastig.

Chantal, een mollig meisje van twaalf, heeft moeite om haar weg in het leven te vinden. Thuis kan ze alleen terecht bij haar stiefvader, want met haar moeder en stiefbroer botert het niet. Het enige waar ze zich aan op kan trekken, is haar grote passie: zwemmen. Wanneer er een grote wedstrijd aankomt, heeft ze een nieuwe duikbril nodig. Vanaf dan zet Chantal alles op alles om aan geld voor de duikbril te komen.

Credits

Uitvoerend Producent
Productiebedrijf
Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Gent

Titel: Badpakje 46
Jaar: 2010
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still