Ga naar inhoud
Twee totaal verschillende mannen vormen een onwaarschijnlijke vriendschap na een ontmoeting op het strand, in deze in New York gefilmde clip met een hoofdrol voor straatartiest Matthew Silver.
De bekende Amerikaanse straatartiest Matthew Silver speelt één van de twee hoofdrollen in deze in New York gefilmde clip. Het begint met een man die met zijn hond op een strand loopt, en een zwerver (Silver) ziet liggen. Deze staat ineens op, begint te raaskallen en rent weg, terwijl hij zijn kleren uittrekt. De man met hond volgt hem de stad in en laat zich meetrekken in de wonderlijke wereld van de zwerver.

Titel: AWKWARD i - Milkshakes Funnelcakes
Jaar: 2018
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.