Ga naar inhoud

Deze scifiserie heet je welkom in Arcadia, waar cijfers de baas zijn. Maar wat als je, net als je vader Pieter, vals hebt gespeeld en wordt verbannen naar de gevaarlijke buitenwereld? En wat zou jouw persoonlijke burgerscore zijn?
Grote internationale coproductie, gesitueerd in een nieuw ontwikkelde samenleving in de nabije toekomst. Het lot van burgers hangt in Arcadia af van de persoonlijke burgerscore. De familie Hendriks gaat het goed af. Totdat duidelijk wordt dat de vader van het gezin heeft gefraudeerd met de scores van zijn dochters. De straf: verbanning naar de buitenwereld, waar overlevingskansen minimaal zijn. Zijn vrouw en vier dochters blijven achter, maar wel met puntenaftrek. Dag privileges! Hoe houdt het gezin zich in deze dramaserie staande in de ogenschijnlijk perfecte samenleving, die in werkelijkheid van bedrog en verraad aan elkaar hangt? Kiezen ze voor elkaar of is het ieder voor zich?

Categorie: Dramaserie
Thema: Identiteit, Maatschappij
Competities: Gouden Kalf Competitie

NPO Start Plus
Nu streamen

Bekijk deze serie op NPO Start Plus. Let op: om na aflevering 1 verder te kijken heb je een account nodig. De eerste maand is gratis.

Stills

Stills