Ga naar inhoud
Stills

ANNE+

Regie: Valerie Bisscheroux
Ze staat onder grote druk: haar roman moet af en ze wil haar lief achterna naar Montreal. Maar wat wil Anne, queer, millennial, nu eigenlijk zelf in het leven?
Net voordat ze gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montreal, keurt haar uitgever het manuscript af dat Anne heeft ingediend voor haar eerste boek. Wat heeft ze nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen haar hoofdpersonage lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat.
ANNE+
Titel: ANNE+
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 34 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Hoofdrol (2022)
Hanna van Vliet
Beste Bijrol (2022)
Jouman Fattal

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills