Ga naar inhoud
Still

Anna

Regie: Eric Oosthoek
Mysterie rond broer en zus Stijn en Brecht en de geheimzinnige Anna. Zij veroorzaakte een ongeluk waarbij hun ouders het leven lieten. Als Anna opnieuw ten tonele verschijnt, krijgt hun leven een andere wending.
Anna begint en eindigt in euforie: broer en zus Stijn en Brecht hebben beiden afgerekend met de spoken uit hun verleden en zij heeft eindelijk 'ja' gezegd tegen de boomlange kelner die haar al zo lang het hof maakt. In hun dramatische voorgeschiedenis speelt de geheimzinnige Anna een belangrijke rol. Als Anna enige tijd later plotseling in hun leven opduikt, zet zij hun leven wederom op zijn kop.
Titel: Anna
Jaar: 2007
Duur : 1 uur, 15 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Editie: NFF 2007
Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still