Ga naar inhoud
Stills

Amy & May

Regie: Catherina Iosifidis
Kort drama waarin de vriendschap tussen twee beste vriendinnen op de proef wordt gesteld. De meiden blijken ieder een andere verwachting te hebben van het feestje dat ze samen bezoeken.
May is samen met haar beste vriendin Amy op vakantie in Zuid-Limburg. Op een avond besluiten ze naar een illegale rave te gaan in een grot. Eenmaal op het feestje aangekomen, blijkt ze andere verwachtingen te hebben van de avond. Amy blijft de aandacht van twee Franse jongens opzoeken en May doet tegen haar zin mee. Zal ze uiteindelijk haar eigen keuzes durven te maken? De vriendschap wordt in dit korte drama flink op de proef gesteld.
posters AMYMAY_eng en nl.png
Titel: Amy & May
Jaar: 2022
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills