Ga naar inhoud
Kort drama over de relatiebreuk van twee twintigers, waarbij oude wonden worden opengehaald. De eens zo mooie, pure relatie laat enkel nog een spoor van pijn achter bij de verlatene.
Het leven van de 26-jarige Eleonor stort in als Finn (28) hun relatie verbreekt. Hij was haar rots in de branding. Hun intense relatie laat enkel nog een spoor van pijn achter. In dit korte drama, waarin oude wonden worden opengereten, houdt de verlatene krampachtig vast aan de mogelijkheid dat Finn bij haar terug zal keren. In haar zelf gecreëerde bubbel bedenkt Eleonor een waanbeeld om het gat van zijn afwezigheid op te vullen. Tot er een bijzondere ontmoeting plaatsvindt.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking

Titel: Amantes
Jaar: 2022
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills