Ga naar inhoud
Een man en een klein meisje gaan zwemmen in een huiskamerzwembad. Wat begint als een leuk spelletje loopt dramatisch uit de hand in deze bijzonder vormgegeven film.
Korte, dramatische film over een klein meisje dat gaat zwemmen. In het huiskamerzwembad dobbert ze vrolijk rond, met haar zorgzame mannelijke begeleider. Het aanvankelijk onschuldig ogende onderwaterspel krijgt allengs een duisterder karakter. De korte film van Eveline Ketterings leunt sterk op de vormgeving en het vakkundige onderwatercamerawerk. Voor de film werd het binnenhuiszwembad aangekleed tot echte huiskamer.

Credits

Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Sheep Entertainment
Stichting 8x10
Distributie
De Filmbank

Titel: Als wij groot zijn
Jaar: 2006
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still