Ga naar inhoud
Als De Beat Dropt_affiche.jpg

Als de beat dropt

Regie: Amy Janna
In dit korte drama kijken tieners Maya en Sem op een frisse zomeravond naar de sterrenhemel. Totdat de beat dropt. Het noodlot slaat even bliksemsnel als meedogenloos toe.
De levens van Maya en Sem zijn met elkaar vervlochten. De 17-jarige meiden zijn als yin en yang: Sem leeft voor de toekomst, Maya leeft juist in het hier en nu. Op een frisse zomeravond kijken de vriendinnen zij aan zij naar de sterrenhemel. Sem heeft haar bal vastgeklemd, Maya haar jointje. Op de achtergrond klinkt melodieuze muziek. Alles klopt, totdat de beat dropt. Het noodlot slaat bliksemsnel en meedogenloos toe.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: Als de beat dropt
Jaar: 2022
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills
Stills