Vier vriendinnen van eind twintig hebben hun tienerdromen nooit waargemaakt. Kan dat niet alsnog? Komedie met een vleugje romantiek, waarin de vrouwen met dit plan hun vriendschap op het spel zetten.
Als vier Rotterdamse vriendinnen op de dertigste verjaardag van een van hen een filmpje zien uit hun middelbare schooltijd, is de feestvreugde snel voorbij: zij realiseren zich dat die enthousiaste pubers van toen veranderd zijn in vrouwen die hun dromen nooit hebben waargemaakt. Ze worstelen daarentegen met volwassen dilemma's: zwanger worden of carrière maken? Werken aan je bindingsangst of lekker door blijven rommelen? De vriendinnen besluiten elkaar bij elk probleem te helpen, maar het is de vraag of hun vriendschap dat avontuur overleeft.

Titel: Alles voor elkaar
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 29 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills