De cabaretiers Hans Teeuwen, Theo Maassen, Raoul Heertje, Pieter Bouwman en Owen Schumacher kijken terug op de carrière van de grote stand-upcomedian Rob van Liempt. Wie was hij en waarom ging het mis?

De cabaretiers Hans Teeuwen, Theo Maassen, Raoul Heertje, Pieter Bouwman en Owen Schumacher kijken terug op de korte carrière van het grote stand-upcomedian-talent Rob van Liempt. Van Liempt was de succesvolle man van de Comedytrain; de andere ‘stand-uppers’ speelden eigenlijk slechts een bijrol. Zijn landelijk doorbraak stond voor de deur. Maar dan komt er plotseling en einde aan zijn veelbelovende carrière. Wie was deze man en waarom ging het mis? Een film van Thomas Gast en Merijn Scholten.

Credits

Set geluid
Sound Design
Redline
Productiebedrijf
Het Station BV
DPPLR

Titel: Alles voor een lach
Jaar: 2012
Duur : 31 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.