Ga naar inhoud
Stills

Alles op Tafel

Regie: Will Koopman
Een mobieltje is 'de zwarte doos van een relatie'. Als die opengaat, verandert een gezellig etentje in een ongelooflijke beerput en bereikt de relatie van zeven vrienden het kookpunt.

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn mobiele telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebookberichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een geheel andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk? Deze Nederlandse bewerking van de Italiaanse hit Perfetti Sconosciuti (Perfect Strangers) past in de lange rij van internationale remakes, van Frankrijk en Polen tot China, Mexico, Rusland en Zuid-Korea.

Alles-op-Tafel_ps_1_jpg_sd-high_Copyright-Millstreet-Films-fotograaf-Martijn-van-Gelder (1).jpg
Titel: Alles op Tafel
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 42 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2022

Gouden Kalf nominaties

Gouden Kalf van het Publiek (2022)
Rachel van Bommel

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills