Ga naar inhoud
Romantische komedie van de makers van Alles is liefde. De spanningen binnen de familie De Roover lopen hoog op wanneer het leven van elk familielid een onverwachte wending neemt.
In elke familie is er wel wat loos: een uitgeblust huwelijk, een pijnlijk rouwproces, een onvervulde kinderwens. Maar welke familie weet zich te wapenen tegen een opeenstapeling van complexe verwikkelingen? De spanningen binnen de schijnbaar gelukkige familie De Roover lopen hoog op wanneer het leven van elk familielid een onverwachte wending neemt. Kim van Kooten schreef - net als bij voorloper Alles is liefde - een veelgeprezen scenario vol humor en romantisch drama.

Titel: Alles is familie
Jaar: 2012
Duur : 2 uur, 8 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

FamiliefilmRomantiekGouden Films

Gouden Kalf winnaar

Beste Mannelijke Bijrol (2013)
Jacob Derwig

Gouden Kalf nominaties

Beste Scenario (2013)
Kim van Kooten

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2012)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.