Eerste deel van een drieluik waarin vier jongens onafhankelijk van elkaar, maar uiterlijk in samenhang, filosoferen over het leven en de betekenis van de vraag: Alles goed?
Alles goed?, het eerste deel van een drieluik, begint met beelden in een Amsterdams café: de camera registreert de actie; de microfoon vangt flarden van gesprekken op. Dan verplaatst de camera zich naar buiten, waar een incident heeft plaatsgevonden en de politie optreedt. De dreigende sfeer van een uitgaansnacht maakt plaats voor kil tl-licht in een restaurantkeuken. Daar filosoferen vier jongens onafhankelijk van elkaar, maar uiterlijk in samenhang, over het leven en de betekenis van de vraag: Alles goed?

Credits

Producent
Set geluid
Productiebedrijf
Nieuwe Sociaal Bewogen Films

Titel: Alles goed?
Jaar: 2002
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.