Ga naar inhoud
Still

All We Ever Wanted

Regie: Sarah Mathilde Domogala
Je kunt tegenwoordig worden wat je wilt, maar het ophouden van een succesvol imago heeft zijn keerzijde. Vier jonge creatieve mensen vertellen in dit poëtisch gemonteerde tijdsdocument over hun angsten.
Dit is de tijd van onbegrensde mogelijkheden. Op Facebook en Hyves is iedereen met spannende dingen bezig en als je jong en creatief bent kun je alles worden wat je wilt. Dus als het niet lukt om de beste te zijn is het je eigen schuld. Terwijl je alles doet om de wereld te laten zien hoe succesvol je bent, kan achter de schermen de angst toeslaan. All We Ever Wanted is een tijdsdocument waarin vier jonge, ambitieuze mensen vertellen over de spanningen die het najagen van hun dromen met zich meebrengt. Illustrator en regisseur Emiel kreeg paniekaanvallen. Researchassistente Mireille is bang om dood te gaan en zou liefst weer kind zijn. Modeontwerpster Niki onderdrukt haar angst met pillen, net als illustrator Daniel. Openhartige ontboezemingen, ingebed in een vrije en poëtische beeldmontage die zowel de hippe levensstijl als de achterliggende gevoelens weerspiegelt. Sarah Mathilde Domogala ontwikkelde het idee tijdens een workshop van IDFA en zag het bekroond met de Stimuleringsfondsprijs Documentaire 2008.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Productiebedrijf
HALAL
Omroep
VPRO TV
Titel: All We Ever Wanted
Jaar: 2010
Duur : 50 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still