Uit het restmateriaal van Digna Sinkes documentaire Niets voor de eeuwigheid samengestelde korte poëtische film over gebouwen die gaan verdwijnen.
In 1990 maakte Digna Sinke de documentaire Niets voor de eeuwigheid Met als ondertitel Industriële archeologie in Nederland schetst deze film een beeld van de industrialisatie in Nederland middels stoommachines, spoorbruggen, fabrieken en arbeiderswoningen. Deze blijven soms als monument bewaard en worden soms gesloopt. Uit het restmateriaal van deze documentaire is Afscheid samengesteld, een korte poëtische film over gebouwen die gaan verdwijnen.

Credits

Scenario
Set geluid
Mixage
Productiebedrijf
SNG Film

Titel: Afscheid
Jaar: 1990
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: 30 jaar SNG Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.