Engelstalige thriller. Jasons relatie met de dochter van zijn baas, Freya, zit in een diep dal. Als haar auto na een ruzie in het ravijn gevonden wordt, heeft hij alle schijn tegen, maar waar is Freya?
Engelstalige thriller vertelt in een lange flashback het verhaal van de 24-jarige hoofdpersoon Jason die verslag doet van een dramatische gebeurtenis. Zijn carrière als jong talentvol advocaat loopt op rolletjes. Zijn relatie met Freya, dochter van zijn baas, zit echter in een diep dal. Na een slaande ruzie tijdens een feestje vertrekt Freya, alleen. De volgende ochtend wordt haar auto teruggevonden in een ravijn, maar elk spoor van het meisje ontbreekt. Omdat Jason alle schijn tegen zich heeft - het verbreken van hun relatie zou immers zijn carrière ruïneren - gaat hij, om zijn onschuld te bewijzen, op onderzoek uit. Hij ontdekt dat zijn vriendin een dubbelleven leidde als lid van een omstreden groepering die kicks haalt uit levensgevaarlijke uitdagingen. Om de waarheid achter Freya's verdwijning te achterhalen sluit Jason zich aan bij de radicale thrill seekers en krijgt hij een extra dosis adrenaline als de duivelse leider hem op de proef stelt.

Titel: Adrenaline
Jaar: 2003
Duur : 1 uur, 37 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.