Ga naar inhoud
Tom heeft een erfelijke longziekte die hem veroordeelt tot een kort leven en brengt een groot deel van zijn tijd door in het ziekenhuis. Daar ontmoet hij Eline, die in een quarantainekamer verblijft.
Tom mag dan wel een erfelijke longziekte hebben die hem veroordeelt tot een kort leven, dat betekent niet dat hij geen normaal leven wil. Net als zijn broer Lucas brengt hij een groot deel van zijn tijd door in het ziekenhuis. Daar ontmoet hij Eline die hij echter niet kan aanraken omdat ze in een quarantainekamer verblijft. En dan is er ook nog Xavier, die net als Tom op een longtransplantatie wacht. Maar veel donorlongen komen er niet beschikbaar.

Titel: Adem
Jaar: 2010
Duur : 1 uur, 38 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Grenzeloos
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still