Ga naar inhoud
Still

A'DAM-E.V.A. 2

Regie: Norbert ter Hall
Vervolg op het eerste seizoen van deze mozaïekvertelling waarin de stad Amsterdam de arena vormt van talloze kleine en grote ontmoetingen tussen bewoners die allen op eigen wijze zoeken naar verbinding.
Een mozaïekvertelling die als een röntgenfoto laat zien hoe elke dag de levens van vele mensen elkaar even oppervlakkig kruisen, maar soms ook allesbepalend raken. Ook dit tweede seizoen van de televisieserie heeft de Zeeuwse Adam en de Amsterdams Eva als belangrijkste personages. Het tweetal heeft een kind gekregen en moet danig wennen aan het ouderschap. Om hen heen ontvouwen zich talloze andere verhalen en verbintenissen in de stad Amsterdam, die zelf als het ware tot personage wordt.

Titel: A'DAM-E.V.A. 2
Jaar: 2014
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie NFF Jaarselectie MaatschappijHumorRomantiek

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2014)
Norbert ter Hall

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.