Ga naar inhoud
Achtdelige tv-serie waarin de 24-jarige Adam de Heer uit de Zeeuwse klei in het rumoerige Amsterdam komt wonen en verliefd wordt op zijn dertigjarige buurvrouw, de vrijgevochten Eva van Amstel.
Achtdelige tv-serie waarin de 24-jarige Adam de Heer rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in het rumoerige Amsterdam komt wonen. Alles in de stad is anders dan het dorp waar hij vandaan komt. Door een ongelukkige botsing leert hij zijn dertigjarige buurvrouw Eva van Amstel kennen, een vrijgevochten Amsterdamse jonge vrouw die de draai in haar leven maar niet kan vinden. Adam raakt halsoverkop verliefd op Eva, en zij op hem. Aan de vooravond van hun huwelijk gaat het echter mis.

Titel: A'DAM-E.V.A.
Jaar: 2011
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still