Eindexamenproductie van de Nederlandse Filmacademie is een korte film die, aan de hand van een verhaal over een spiekende student, de aspecten van filmmaken toelicht. Nouchka van Brakel is te zien werkend aan de montage van de film.
Eindexamenproductie van de Nederlandse Filmacademie is een korte film die, aan de hand van een verhaal over een spiekende student, de aspecten van filmmaken toelicht. Nouchka van Brakel is te zien werkend aan de montage van de film. Gemaakt door Nouchka van Brakel, Ruud van Hemert, Nico van der Heude, Ruud de Heus, Barbara Meter, Hans de Pagter, Miroslov Sebestik, Mattijn Seip en gespeeld door Boudy de Groot, Pim de Wijs, Henny Deut.

Titel: Aap Noot Mies... Film
Jaar: 1963
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Retrospectief
Editie: NFF 1993

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.