Ga naar inhoud
Still

Aanrijding in Moscou

Regie: Christophe Van Rompaey
Op het parkeerterrein van een supermarkt in de Gentse wijk Moscou knalt de 41-jarige huisvrouw Matty op de enorme truck van Johnny. De scheldpartij laait hoog op, maar uiteindelijk vallen de twee voor elkaar.
Op het parkeerterrein van een supermarkt in de Gentse wijk Moscou komt het tot een hoogoplaaiende scheldpartij tussen de 41-jarige huisvrouw Matty en de veel jongere truckchauffeur Johnny, wanneer Matty op de enorme truck van Johnny knalt. Hoewel ze elkaar op hoge toon uitschelden, blijken de twee naar liefde hunkerende zielen toch een zwak voor elkaar te ontwikkelen. Maar ze zijn al zo vaak teleurgesteld, en dan zijn er ook nog de kinderen.
Titel: Aanrijding in Moscou
Jaar: 2008
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2008
Vlaamse Films

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still