Korte animatiefilm waarin een moderne Don Quichote de strijd aangaat met universele problemen zoals rassenhaat, honger en oorlog. Hij conformeert zich aan grote en kleine mannen uit de geschiedenis. Misschien is dat wel zijn grootste fout. Bekroond met een Gouden Kalf.
Korte animatiefilm waarin een moderne Don Quichote de strijd aangaat met universele problemen zoals rassenhaat, honger en oorlog. Hij conformeert zich aan grote en kleine mannen uit de geschiedenis. Misschien is dat wel zijn grootste fout. Bekroond met een Gouden Kalf voor de Beste Korte Film in 1984.

Credits

Producent
Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Animated People
Distributie
Animated People

Titel: A Good Turn Daily
Jaar: 1983
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 1984

Gouden Kalf winnaar

Beste Korte Film (1984)
Gerrit van Dijk

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01