Ga naar inhoud
Een man gaat naar Kopenhagen om zijn ex-vriendin op te zoeken die in het ziekenhuis ligt. Hij loopt door de stad en mijmert over de tijd dat hij daar zelf woonde.
Een meditatieve mannenstem verhaalt van een vrouw in een ziekenhuis; beiden blijven onzichtbaar. Het beklemmende hospitaal wordt ontvlucht met locaties die aanzetten tot tijdloze reflectie: langs de snelweg, 's nachts in de stad, in de haven, aan zee. Regisseur Marten Winters verzorgt ook de Friese - Nederlands ondertitelde - voice-over en de sfeerbepalende muziek, afwisselend jachtig als een housebeat en rustig als een hartklopping.

Credits

Producent
Productiebedrijf
Noorderlicht Film

Titel: A Delayed Return of Sentiment
Jaar: 2001
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.