Ga naar inhoud
1.jpg

A capella in D mineur

Regie: Malu Janssen
Korte film waarin vier ouders tijdens een warme zomeravond het antwoord proberen te vinden op de ongemakkelijke vraag van hun verliefde kinderen: mogen ze met seks beginnen?
Tijdens een zwoele zomeravond ontvangen Stella en haar ex Paul de ouders van het vriendinnetje van hun zoon, Annelies en Rindert, voor een etentje in de tuin. Al snel blijkt dat de afspraak in het leven is geroepen om een vraag te beantwoorden van de kinderen: mogen zij met elkaar naar bed? Terwijl de schemer invalt en de ouders samen een pasklaar antwoord proberen te formuleren, worden ze in dit korte drama geconfronteerd met hun eigen ervaringen, hun eigen projecties en hun ouderschap.

Credits

Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: A capella in D mineur
Jaar: 2022
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

2.jpg
3.jpg