Ga naar inhoud
Experimenteel spel met schuivende realiteiten en gevoelens van onheil. Mensen maken plaats voor geheimzinnige levensvormen, een oorlogszone verandert in een videospel.

Experimenteel spel met schuivende realiteiten en gevoelens van onheil. Beelden van soldaten op patrouille, zwermen nieuwsgierige kinderen. Een oorlogszone? Of heeft zich een andere ramp voltrokken? Desolate, onttakelde gebouwen, vreemde levensvormen die alles overwoekeren. Plots zijn we in een gewelddadig videospel. ‘Onze leiders hebben nooit zelf een oorlog meegemaakt’, verklaart een stem. ‘Ze hebben nooit echt bloed geroken.’

Credits

Producent
Scenario
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Distributie

Titel: A Blind Subject at the Gate
Jaar: 2010
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still