Korte animatiefilm, bestaande uit acht frames die samen één beweging uitbeelden. De caleidoscopisch figuren raken in een strijd om de controle met het grid.

Korte animatiefilm waarin acht frames samen één beweging uitbeelden. Kleurrijke blokjes bewegen op het ritme van de muziek en verspreiden zich tot verschillende figuren binnen de grenzen van het grid om vervolgens weer samen te ballen en opnieuw te beginnen. Langzamerhand verkleuren de blokjes, ze worden steeds grijzer. Het materiaal laat zich niet eenvoudig besturen door het grid en een strijd om de controle vangt aan.

Credits

Producent
Set geluid

Titel: 8 Frame Grid
Jaar: 2011
Duur : 2 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.