Een reeks bizarre gebeurtenissen, van de plechtige begrafenis van melkflessen tot een bont dinergezelschap dat langzaam onder water verdwijnt, met een urban soundtrack van hiphopper Duvel.
Een camera glijdt over het water, langs het hout en metaal van smoezelige boten. Opeens zien we een man tot aan zijn middel in het water, die in zijn eentje staat te tennissen. Het is het begin van een reeks bizarre gebeurtenissen, van de plechtige begrafenis van een aantal melkflessen tot een kleurrijk banket met een bont gezelschap aan gasten, die net als de tennisser langzaam onder water verdwijnen. Met een urban soundtrack van hiphopper Duvel.

Credits

Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Muziek
Productiebedrijf
Triomf Producties
John 106
Distributie
Triomf Producties

Titel: 7002
Jaar: 2007
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.