Ga naar inhoud
Korte experimentele film lijkt een ode aan het befaamde Walther 7.65 kaliber pistool. In stijlvolle zwart-witbeelden worden de buitenkant en het binnenwerk van het pistool verkend.
Korte experimentele film lijkt een ode aan het befaamde Walther 7.65 kaliber pistool. In stijlvolle zwart-witbeelden worden de buitenkant en het binnenwerk van het pistool verkend. Het legendarische pistool wordt gekoesterd: het wordt in een zijden doek gewikkeld, het wordt zorgvuldig uit elkaar gehaald, het wordt met vet ingesmeerd en schoongemaakt. Een man streelt het pistool en laat het langs zijn gezicht en zijn mond glijden. De film werd geproduceerd door Rob du Mée.

Credits

Producent
Set geluid
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Parkfilm

Titel: 7.65
Jaar: 1970
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hommage Rob du Mee
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.