Een jong stel ontdekt een onverwacht feestje bij een bevriend koppel. Ze kloppen aan. De gastvrouw twijfelt echter hen binnen te laten. Alhoewel: 'Jullie zijn wel in voor een experiment, toch?'
666, zes filmpjes van zes minuten met zes verschillende vrouwen in de hoofdrol. In Vrijdagavond, het vierde filmpje in de serie ziet een jong stelletje tijdens een avondwandeling veel auto's voor de deur bij een bevriend koppel staan. 'Da's raar, is Rob jarig?' Toch maar even aanbellen. De deur gaat open en muziek en feestgeluiden knallen naar buiten. De gastvrouw twijfelt echter haar vrienden uit te nodigen. Alhoewel: 'Jullie zijn wel in voor een experiment, toch?' De twee onverwachte gasten kijken elkaar schalks aan en stappen naar binnen.

Credits

Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: 666 - Vrijdagavond
Jaar: 2008
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, 666
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still