In een stijlvolle maffiabar vindt een verleidelijke striptease plaats terwijl louche jongens hun duistere zaakjes regelen. De politie staat buiten te wachten op een teken om de tent binnen te vallen.
In een stijlvolle maffiabar vindt een verleidelijke striptease plaats. Ondertussen bespreken twee zware jongens duistere zaken. Japanners poppen champagne en een andere gast probeert een krant te lezen. De aandacht is echter al snel bij de danseres. Buiten staat een wagen van de politie. De twee geheim agenten wachten op een teken en krijgen ruzie over wanneer de tent binnen te vallen: 'We gáán niet, we hebben toch iemand binnen!?'

Credits

Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)

Titel: 666 - Striptease
Jaar: 2008
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, 666
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still