Ga naar inhoud
Still

666 - Runner

Regie: Eldar Gross
Een hippe chick is op weg naar een feest, maar moet eerst nog even haar auto bij de garage oppikken. Als haar Ford nog niet gereed blijkt, zoekt ze snel naar alternatief vervoer. Haast is haast.
Een hippe chick loopt al bellend naar de garage om haar gerepareerde auto op te pikken. Ze is op weg naar een feest en heeft haast. Helaas is haar rode Ford de volgende dag pas klaar, zo meldt een jonge werknemer droog. Balend kijkt ze rond. Een mooie scooter staat in een hoek. Zonder overleg scheurt ze erop weg. De woedende jongen achtervolgt haar rap tijdens een wilde, acrobatische tocht door de straten.

Credits

Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Flyfilms
Distributie
Flyfilm
Titel: 666 - Runner
Jaar: 2008
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008
Hoofdprogramma 666

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still