Ga naar inhoud
Still

666 - Eitje

Regie: Eldar Gross
Tijdens een behoorlijk katerige ochtend besluit Mireille een lekker eitje te eten. Het ei denkt daar echter heel anders over en danst al snel lachend door haar vuile vaat.
In ochtendjas struikelt Mireille de keuken binnen. Met een kater. Dan kun je wel een lekker eitje gebruiken. Totdat het eitje vermoedt in de pan te belanden en weer in de doos springt. Mireille vraagt zich sterk af of ze nog dronken is. Het eitje danst ondertussen vrolijk lachend door de vieze vaat. Ook met een kater blijkt Mireille echter inventief. Niet in de pan willen? Dan introduceer ik je graag aan de onderkant!

Credits

Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Flyfilms
Distributie
Flyfilm
Titel: 666 - Eitje
Jaar: 2008
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008
Hoofdprogramma 666

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still