Een supermarktmedewerkster legt na sluitingstijd een doos bananen in haar auto. Vervolgens loopt een louche figuur de supermarkt in, op zoek naar bananen. Waarom zijn die zo populair na sluitingstijd?
666 is een serie van zes films van zes minuten met zes verschillende actrices. De supermarkt gaat dicht. Een medewerkster pakt haar schoonmaakmiddel om de winkel schoon te maken. Halverwege stopt ze om stiekem een doos bananen achter in haar auto te zetten. Even later loopt een louche figuur de donkere winkel binnen op zoek naar bananen. Het meisje blikt of bloost niet. Waarom zijn bananen zo populair na sluitingstijd?

Credits

Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Flyfilms
Distributie
Flyfilm

Titel: 666 - Bananas
Jaar: 2008
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, 666
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still