Ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum van de Nederlandse Film en Televisie Academie is een aantal oud-studenten uitgenodigd om een korte film te maken. Uit elk decennium doet een aantal filmmakers mee aan het project.
Ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum van de Nederlandse Film en Televisie Academie is een aantal oud-studenten uitgenodigd om een korte film te maken. Uit elk decennium doet een aantal filmmakers mee aan het project en er zijn korte films gemaakt op het gebied van commercials, fictie, documentaire, animatie en dans. De bijdragen zijn van Frans Bromet, Tom Fassaert, Clara van Gool, Hans Hylkema, Mijke de Jong, Mischa Kamp, Menno Otten, Bas Pinkse, Camiel Schouwenaar, Arne Toonen, Pieter Verhoeff en Frans Weisz. Al deze filmmakers hebben de crew voor deze films samengesteld met (oud-)studenten van de academie.

Credits

Titel: 50 jaar Filmacademie: De Toekomst!
Jaar: 2008
Categorie: -
Competities: Speciale programma's
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.