Ga naar inhoud
Film over een in Driessens herkenbare stijl getekende wereld waarin een verliefd stel wordt gescheiden door een lijndunne muur. De één bevindt zich in een drie- en de ander in een tweedimensionale wereld.
Een verliefd stel wordt gescheiden door een lijndunne muur. De man stapt door een deur in de muur en betreedt een tweedimensionale wereld, waarin alles en iedereen er van één kant normaal en van de andere kant als een lijn uitziet. Terwijl de vrouw op hem wacht, beleeft de man avonturen met een wolf en de wind in deze in Driessens herkenbare stijl getekende wereld.

Credits

Coproducent
National Film Board of Canada
Productiebedrijf
CinéTé Filmproduktie bv

Titel: 2D Or Not 2D
Jaar: 2003
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie, 10 jaar NIAF
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.