Zonder

Klaas Arie Westland Korte film - 2013 - 7 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte, dialoogloze fictiefilm waarin een melancholisch ogende badmeester binnen werktijd alles onder controle heeft, maar buiten het bad met zijn grootste verlies wordt geconfronteerd.

Korte, dialoogloze film over een melancholisch ogende badmeester die in een tropisch zwembad werkt. Scherp houdt hij alle spelende kinderen in de gaten, die zouden kunnen vallen of verdrinken. Hij ziet overal gevaar in dit ultieme kinderparadijs, maar kan in ieder geval in actie komen. Na werktijd wordt hij echter steevast geconfronteerd met een groot verlies. Buiten het zwembad kan hij bitter weinig anders doen dan toekijken.

Credits

Productiebedrijf
Dutch Independent Pictures
Camera
Marijn Zurburg
Marc Slings
Montage
Sound Design
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland