TreurTeeVee 2

Joost van Hezik Televisiedrama - 2019 - 28 min.
Vanaf 6 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-nominatie

Beste Acteur Televisiedrama Jan-Paul Buijs

Beste Televisiedrama Joost van Hezik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Inktzwarte komedie, sketch en drama, met bittere ernst en flauwekul. Welkom bij seizoen 2 van TreurTeeVee, met oude bekenden en nieuwe gezichten.

De inwoners van de stad Yolandia worstelen nog steeds met de grote thema's van het leven, in een mix van absurdisme en romantiek. De al bekende personages, zoals de kettingrokende psychotherapeut Yolanda, de perverse burgerman Uusbief en de egocentrische succespresentator Frederik Kaak krijgen onder meer versterking van de door liefdesverdriet geplaagde Kalle en de talentloze tiener Winnie die het toch tot superster hoopt te schoppen.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Martien Vlietman
Creative Producer
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Camera
Tom Bakker
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland