Sinner

Emilie Verhamme Speelfilm - 2019 - 72 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Marie's liefdesleven valt na tien jaar compleet in duigen, als de man van haar leven (schrijver Dimitri Verhulst in zijn acteerdebuut) eigenhandig heeft besloten haar compleet uit zijn leven te bannen.

Marie Killer heeft al meer dan tien jaar een passionele relatie met Nathan Trentelo, de man van haar leven. Wanneer ze na vier weken afwezigheid terugkomt in zijn leven, ontdekt ze dat hij heeft besloten haar, zonder enige aankondiging, uit zijn leven te schrappen. Kleurrijke en surrealistische tragikomedie, met een opvallende hoofdrol voor de Vlaamse romanschrijver Dimitri Verhulst, die zijn acteerdebuut maakt.

 

Credits

Regie Emilie Verhamme
Scenario Emilie Verhamme
Producent(en) Emilie Verhamme
Productiebedrijf
Holden Wallace
Coproducent(en)
Bea Catteeuw
Coproductiebedrijf
DENZZO Brussels
Camera
Hyun De Grande
Production Design
Tim Timmermans
Montage
Tom Denoyette
Kostuumontwerp
Sound Design
Tim Grappa
Geluidsnabewerking
Tim Grappa
Set geluid
Matthias Pico
Muziek
Annemie Hendrickx
Cast
Hilde Heijnen
Dimitri Verhulst
Maaike Cafmeyer
Charlotte Timmers
Marijke Pinoy
Productieland(en)
Belgiƫ