Mijn kleine grote broer

Iris Hogendoorn Korte film - 2016 - 12 min.

Andere prijzen

Filmproducenten Nederland Award Charlotte Spronk

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Fien heeft geen zin meer in haar verjaardagsfeest als blijkt dat haar verstandelijk gehandicapte broer meegaat. Ze probeert hem te negeren. Maar wat te doen als hij wordt uitgelachen door de kinderen in het zwembad?

Fien heeft totaal geen zin meer in haar verjaardagsfeest als blijkt dat haar verstandelijk gehandicapte broer mee moet. In het zwembad wekt Mees de hele tijd de irritatie van de badmeester. Als Fien ook nog op hem moet letten omdat haar moeder even weg moet, is ze het zat. Vanaf nu zal ze hem negeren. Maar wat te doen als Mees wordt uitgelachen door alle kinderen in het zwembad?


Credits

Scenario Iris Hogendoorn
Producent(en) Kasper Hering
Charlotte Spronk
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Leonie Strating
Montage
Kostuumontwerp
Sara Glaser
Sound Design
Sjoerd Kats
Mark van Mameren
Geluidsnabewerking
Manglemoose
Set geluid
Sjoerd Kats
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland