Mannenharten 2

Mark de Cloe Speelfilm - 2015 - 90 min.
Seks
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-nominatie

Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek Alain de LevitaKaja Wolffers

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Het vinden van je grote liefde is één ding, het vasthouden ervan een tweede. Vertrouwde en nieuwe personages in het vervolg op de romantische komedie Mannenharten, hebben er hun handen vol aan.

Het vinden van je grote liefde is één ding, het vasthouden ervan een tweede. De mannen in het vervolg op de romantische komedie Mannenharten hebben er hun handen vol aan. Wouter en Nicole hebben een kindje gekregen, maar Nicole heeft het ook druk met haar charmante uitgever. Tim heeft net besloten vrijgezel te blijven als hij Maria tegen het lijf loopt. Dennis wordt verliefd op een niet te temmen zangeres en Niels gooit het over een hele andere boeg. En dan is er Younes, wanhopig op zoek naar het meisje met wie hij een onvergetelijke nacht beleefde. Kortom: verlangens en frustraties genoeg bij de uiteenlopende moderne mannen die stuk voor stuk hunkeren naar ware liefde.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Eric Bernhard
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland