Clan

Stefanie Kolk Korte film - 2016 - 22 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Het leven in een zwijgzame plattelandscommune waar alle leden goed op elkaar zijn ingespeeld, raakt verstoord door de komst van een nóg zwijgzamere jonge vrouw.

Het leven in een zwijgzame plattelandscommune waar alle leden goed op elkaar zijn ingespeeld, wordt verstoord door de komst van een nóg zwijgzamere jonge vrouw. Terwijl de communemannen en -vrouwen in dit korte drama geroutineerd hun werkzaamheden op het modderige land uitvoeren, worden zij vanaf een afstandje gade geslagen door de nieuwkomer. Op onbeholpen wijze maakt ze duidelijk bij de groep te willen horen. Echt welkom blijkt ze niet te zijn.

Credits

Productiebedrijf
Camera
Production Design
Eric Blakenburg
Montage
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Tim Groot
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland